Dugnad 2012

Dugnad 2012

Publisert av Thomas Kvåle den 05.03.17.

Heidi fordelte oppgaver og alle planlagte dugnadsområder ble bemannet. Kontaineren ved Salamander dammen ble fylt og sekker og tillhengere like så. Det var folk i alle aldere og styret fikk bare positive tilbakemeldinger. Noen ønskte at vi neste år skulle sette av tid til en kaffeprat etterpå, det
gjør vi!

Det fremkom også behov for nye områder å jobbe med, fiksing av mur på odden er et eksempel. Bruk våre facebooksider eller send en oss en epost med forslag til dugnadsprosjekter. 

Dugnad i Nesoddtangen Vel
Lørdag 12. mai kl. 13.00 – 15.00

Møt opp ved brua i Tangen Terrasse så deler vi oss inn i 4 dugnadsgrupper:

1. Hornstranda (rydding, raking, rense sandstranden etc)
2. Odden/Sagbukta (rydding, raking, kutte kvister etc)
3. Rydding langs Edvard Jacobsensvei, Salamanderdammen, Øvre Utsiktsvei
(Det trengs å ryddes langs veien da trær og busker vokser ut i veien og sperrer sikt og skjuler barn og andre småvokste i veikanten. Salamanderdammen gror igjen og trengs å ”trimmes”.)
4. Rydding langs Tangenveien fra Edv. Jacobsens vei til Brygga.

Fint hvis alle kan møtes ved brua først, så deler vi oss i grupper etter ønske. Kan du først møte senere, kan du gå rett til den gruppen du vil jobbe med.

Ta med rake, spade, arbeidshansker, hagesaks og lignende!

Det kan være behov for dugnadsarbeid også andre steder enn de styret har valgt ut i denne runden. Er det noen som ønsker å organisere en gjeng til felles innsats andre steder – så gjør det! Vi oppfordrer alle grunneiere til å rydde rundt hele eiendommen sin og vær oppmerksom på busker, hekker og trær som i vårt fuktige klima, vokser mye i bredden og høyden!

Dugnadsinnsasten har ligget nede i vårt vel i noen år. Det er mange nyinnflyttede i vårt vel og styret tror at dugnad og det å gjøre noe sammen, er en av flere måter i kan bli kjent og derigjennom øke trivsel og tilhørighet til nærmiljøet.

Se velets nye nettside www.nesoddtangenvel.no. Meld deg inn i facebook gruppen vår på www.facebook.com/groups/nesoddtangenvel/ (Gruppen er lukket, men vi slipper inn alle som ønsker det!)

Er du ikke medlem av Nesoddtangen Vel? Meld deg inn NÅ! Kontingenten er kr. 300 pr år. Ta kontakt via nettsiden eller facebook!

Vi ses til dugnad!

Hilsen
Styret i Nesoddtangen Vel